У Дніпрі водій під наркотиками намагався втекти від поліції (Фото)

У Дніпрі у порушника швидкісного режиму патрульні помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Як виявилося, громадянин вже позбавлений права керування судом. Чоловіка відсторонили від керування авто та склали адміністративні матеріали.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

«Учора на Запорізькому шосе патрульні зафіксували за допомогою приладу Trucam порушення водієм автомобіля BMW швидкісного режиму і подали вимогу про зупинку. Втім, кермувальник її проігнорував. Орієнтування про порушника одразу передали усім екіпажам і незабаром один з них його зупинив.  Під час спілкування з водієм патрульні помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння і запропонували пройти медогляд в лікарні. Чоловік відмовився. Також поліцейські встановили водій вже неодноразово притягався до відповідальності за керування у стані сп’яніння Шевченківським судом Запоріжжя», – повідомили у патрульній поліції Дніпропетровської області.

Чоловіка відсторонили від керування авто та склали адміністративні матеріали за ч.3 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП, ч.5 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, що позбавлена права керування) та за ч.4 ст.122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на п’ятдесят кілометрів на годину) КУпАП.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!