У дніпровському сквері подбали про безпеку дітей (Фото)

У Дніпрі піклуються про безпеку дітей. Так у сквері «Прибережний» лагодять дитячі майданчики. «Нині підрядна організація робить перетяжку кріпильних елементів. Далі тут замінять сходи гойдалок, корзин, тросові елементи. На перехідному містку тут замінять канат та кріплення поручня. Також встановлять канатну сітку та замінять ручки-підніжки, сітку трапа. Далі перейдуть на інші майданчики, які розташовані у сквері «Прибережний». Роботи підрядники проводять в той час, коли тут не так багато відвідувачів. Плануємо завершити до кінця вересня», – прокоментував начальник технічного відділу КП «Міська інфраструктура» ДМР Андрій Гаркавенко.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Такі роботи проводять на всіх дитячих майданчиках у всіх парках Дніпра. Нині їх 44. Фахівці комунальних підприємств, які підпорядковуються департаменту парків та рекреацій, обстежують кожен майданчик та протягом року за потреби виконують дрібний ремонт самотужки. Іноді локації потребують більш масштабних робіт із заміною пошкоджених елементів. На такі роботи залучають підрядні організації.

«Цьогоріч ми зробили великий акцент на дитячих майданчиках. Це не перший об’єкт, який ми ремонтуємо. Цього року ми відновили елементи у сквері Семенова після того, як вандали там потрощили майданчики. Також ремонтували сквер Слобожанський, а саме лагодили настил під гойдалками. А у сквері Івана Старова власними силами пофарбували деякі елементи. Щодо скверу «Прибережний», то його ми відкрили у 2017-му, і за 6 років це перші ремонтні роботи, які ми тут проводимо. До того ж нам і писали небайдужі громадяни та вказували на ті елементи, які вже були у незадовільному стані», – прокоментувала заступниця директора департаменту парків та рекреації ДМР Анастасія Петренчук, яка 14 вересня є черговою по місту.

 

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!