Українці спекли рекордний торт-вишиванку (Фото)

Тернопіль знову підтверджує титул гастрономічної столиці України. Торт-вишиванку завдовжки 102,9 метри визнано рекордом України.

18951376_815688098596684_2445458773770219716_n

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Яке повідомляють у прес-службі Реєстру Рекордів, над тортом працювали десять кондитерів, а коржі пекли впродовж чотирьох днів. Кухарі запевняють, що використовували виключно натуральні продукти. Це 1500 яєць, 100 кілограм сметани, 100 кілограм цукру, 200 кілограм борошна, 7 кілограм какао. Не обійшлося і без повидла.

18920558_815687925263368_3105766857709261441_n
Після встановлення рекорду, усі відвідувачі фестивалю «Галицька дефілянда» отримали шматочок рекордних ласощів.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!