За гарний врожай та роботу «на совість»: Валентин Резніченко нагородив аграріїв Криворізького та Софіївського районів

Шестеро аграріїв Криворізького та Софіївського районів отримали обласні відзнаки від голови ОДА Валентина Резніченка.

Обласна відзнака – це стимул працювати ще більше, вважає директор сільськогосподарського виробництва «Маяк» Юлія Федорчак. Сьогодні керівник регіону особисто вручив жінці грамоту та годинник.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

«Це стимул працювати та рухатися вперед, які б важкі не були часи», – зазначила жінка. Та додала: свою роботу дуже любить. Вже четверте покоління її родина не уявляє себе поза межами рідного села. «Я дякую Богу, що живу в селі. А тут без корови, свині, роботи на землі – нікуди», – сказала вона.

Не тямить себе без своєї  професії й механізатор з Криворізького району Василь Крисько, який вперше отримав обласну нагороду. «Мені подобається працювати на землі. Подобається як все росте: з маленького зернятка до збору врожаю», – розповів чоловік.

За словами Ралентина Резніченка саме завдяки людям, які ставляться до своєї роботи з усією душею, область збирає рекордні врожаї зерна.  «Завдяки вашим працьовитим рукам мешканці області можуть не хвилюватися: на столах буде хліб. Я дякую вам за важку працю», –  сказав він.

Загалом цього року Дніпропетровщина зібрала 2,8 млн. тонн ранніх зернових культур. Це на 400 тис. тонн більше, ніж торік.  

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь