25 жовтня Україна припиняє повітряне сполучення з Росією

Україна з 25 жовтня закриває повітряне сполучення з Російською Федерацією. Такий захід, відповідно до рішення Державної авіаційної служби України, буде застосований до всіх російських авіакомпаній, і діятиме до скасування заборон, введених авіаційною владою РФ по відношенню до українських авіакомпаній. Після скасування заборон російською стороною російські авіакомпанії, що не потрапили до санкційного списку, зможуть здійснювати польоти до України.

Нагадаємо, Президент України своїм указом № 549/2015 від 16 вересня увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 2 вересня “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”. Ці заходи стосуються більше 400 фізичних та більше 90 юридичних осіб Російської Федерації та інших країн, які причетні до анексії Криму і агресії на Донбасі.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

28 вересня Державіаслужба України закінчила процес повідомлення авіаперевізників Російської Федерації про введені обмеження. Крім “Аэрофлота” і “Трансаэро” під санкції потрапили “224 летный отряд”, “ВИМ-Авиа”, “Газпром-Авиа”, “Донавиа”, “Когалымавиа”, “Оренбургские авиалинии”, “Полет”, Red Wings, “Россия”, “РусДжет”, “РусЛайн”, “Сибирь”, “Уральские авиалинии”, “Якутия”, “Ямал” та інші. Всього в список санкцій Києва включено 21 російську авіакомпанію. Також Кабмін заборонив російським авіакомпаніям транзит через територію України літаків з товарами військового і подвійного призначення.

ukrinform.ua

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь