Дніпрянам розповіли, що будуть робити з «плавучим» об’єктом на Набережній

4 грудня поблизу Фестивального причалу Січеславскої набережної з’явилася величезна конструкція на воді, пришвартована до баржі. За зовнішнім виглядом вона нагадує МАФ. Повідомили у прес-службі міської ради.

Директор відповідного департаменту Руслан Мороз розповів, що жодних дозвільних документів на розміщення конструкції ані департамент, ані виконком, ані міська рада не видавали. За його словами, наразі власник об’єкта невідомий. Інспектори комунального підприємства склали припис на усунення наслідків благоустрою території міста шляхом демонтажу самовільно встановленої споруди.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

«Причал для швартування човнів було встановлено наприкінці літа. Раніше на нього було видано відповідний дозвільний документ. На габаритну конструкцію, яка з’явилася поруч з причалом учора, міська рада і її відповідні підрозділи жодних дозвільних документів не видавали. Якщо власник самостійно не прибере цієї конструкції, звернемося до водної поліції, щоб вона це зробила», – сказав Руслан Мороз.

Наразі слідчі національної поліції теж займаються справою «плавучого» об’єкта та встановлюють особу власника. Усі зібрані матеріали будуть передані до Укртрансбезпеки.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!