Равликова ферма – навчальний семінар 12 травня

Асоціація «Равлик України» запрошує на навчальний семінар промислового вирощування харчового середземноморського равлика 12 травня, в селі Гречане Дніпропетровської області на базі равликової ферми «Вілла Греція» фермерського господарства «Здравлик».

Zdravlyk

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Ми розповімо:

  • з чого розпочати равликовий бізнес
  • італійську технологію інтенсивного вирощування середземноморського равлика за 9 місяців
  • які необхідні інвестиції та окупність
  • як додатково заробити: на агротуризмі та гастрономічному туризмі
  • збут в Україні та експорт
  • що недоговорюють іноземні компанії на “навчаннях”
  • як заробити 1 000 000 з 1 гектара

ЗМІСТ СЕМІНАРУ:

  1. Штучне розведення равлика за інтенсивною технологією
    2. Устрій равликової ферми
    3. Корма та харчування
    4. Етапи розведення равликів
    5. Технологічний процес
    5.1. Спарування
    5.2. Інкубація
    5.3. Вирощування молодняка (тепличне господарство)
    5.4. Відкрите випасання
    5.5. Збір равлика
    6. Хвороби, паразити, співмешканці равликів
    7. Підготування до сплячки, зберігання у зимовий період
    8. Товарний равлик та недоростки
    9. Економіка
    10. Світове виробництво, експорт.
    11. Маточне стадо Helix aspersa Maxima, Helix aspersa Muller
    12. Равлик-Бар: дегустація.

Друковані методичні вказівки

Вартість: 6000 грн. за одну особу.

Здравлик маточник1

– Ми ознайомимо з технологією інтенсивного вирощування середземноморського равлика Helix aspersa Maxima, Helix aspersa Muller на фермах, покажемо весь технологічний процес, – розповідає директор Європейської асоціації «Равлик України», польський професор Тім Шапед.

Технологія змішаного вирощування равлика за 9 місяців (з лютого по жовтень) поширена в равликовій промисловості у Європі і ідеальна для України.

– Helix aspersa Muller и Maxima – найпопулярніші, найдорожчі і найсмачніші равлики через свої гастрономічні якості. Попит саме на цих равликів в Європі дуже високий, тільки західно-європейські ринки самостійно споживають равликів на € 400 млн., а частка імпорту становить 60%, розмір експорту равлика до Європи – більш € 300 млн. – Це величезний потенціал для України, тут цей сегмент тваринництва тільки починає, але інтенсивно, розвиватися.

Равликівництво (геліцекультура) – агробізнес з додатковою вартістю, досить висока рентабельність, технологічна простота, помірний клімат України та географічна близькість до кінцевого європейського споживача – сприяють інтенсивному розвитку галузі за останні роки.

Приваблива – швидка окупність бізнесу: 1-2 сезони (в залежності від обсягу виробництва), одна тонна маточного поголів’я равлика дає 30-40 тонн приросту, і це менш, ніж за рік!

Висока вартість одноденного навчання обумовлена високою вартістю таких курсів в Європі – від € 300 до € 5000 та високою рентабельністю галузі – до 90%!

Від фермерського господарства «Здравлик» діє спеціальна пропозиція для вимушено переміщених осіб (ВПО) – зниження вартості участі на 50%.

А також, для партнерів які оформили контракти на придбання маточного стада – участь безкоштовна.

Ми проводимо навчальні семінари щомісячно, але в травні найцікавіший – равлик ще в маточниках:  можна буде ознайомитись з діючим маточником, де равлик запліднюється, оглянути інкубатор з новонародженими равликами, які вже в найближчі дні перейдуть у відкрите пасовище, попрактикувати відбір ікри. Це дуже цікаво!

Вирощувати равлика, насправді, простіше, ніж вирощувати птицю або кролика – равлики не вибагливі в харчуванні, вимагають менше уваги, часу, місця і витрат.

Приєднуйтесь до геліцекультури в Україні.

Контакти: тел.:  +380 68 637-14-24,  zdravlyk.prom.ua

равлик України

 

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!