Посадовці Дніпропетровської митниці системно брали хабарі  (Фото)

За матеріалами Служби безпеки України засуджено до позбавлення волі викритих на систематичних хабарях заступника начальника та головного інспектора одного з відділів Дніпропетровської митниці ДФС. Повідомляють у прес-центрі СБУ.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

“Оперативники спецслужби встановили, що посадовці вимагали гроші від приватних підприємців за безперешкодне митне оформлення вантажів. У січні 2016 року правоохоронці під час багатоходової спецоперації затримали фігурантів провадження після отримання чергових сум неправомірної вигоди. Амур-Нижньодніпровський районний суд м. Дніпра визнав зловмисників винними у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та призначив заступнику начальника відділу Дніпропетровської митниці покарання у вигляді позбавлення волі строком на шість років, головному спеціалісту – позбавлення волі терміном на п’ять років та два місяця з конфіскацією всього належного їм майна”, – йдеться у повідомленні.

Також обох зловмисників позбавлено права обіймати посади в правоохоронних органах строком на три роки. Ухвалою Дніпровського Апеляційного суду вирок залишений без змін та набув законної сили.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!