Як правильно їсти виноград: з кісточками чи без

Любителів винограду можна поділити між собою на тих, хто їсть його повністю, та тих, хто витягує кісточки. Хто ж робить правильно і як їсти один із найпопулярніших смаколиків літа – читайте в матеріалі “Радіо Максимум”.

Мало хто не любить їсти виноград, однак виноградні кісточки – не найприємніша річ, яка у ньому є. Чимало людей вважають, що їх шкідливо ковтати, однак це зовсім не так.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Медики наголошують, що у виноградних кісточках чимало антиоксидантів, які допомагають знизити рівень запалення в організмі та здатні запобігати розвитку раку.

Також виноград повністю їсти радять людям, які мають високі ризики серцево-судинних захворювань. Річ у тому, що вони сприяють процесу очищення крові та зміцнюють судини. Не варто забувати і про речовини, що активізують кровообіг.

Фахівці вважають, що виноградні кісточки також запобігають проблемам з зором, покращують стан шкіри та допомагають лікувати різноманітні інфекції та гастрит.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!