У Дніпрі відомий телеведучий та волонтер зустрівся зі студентами (Фото)

На початку грудня в Університеті митної справи та фінансів у Дніпрі відбулася зустріч студентів з українським телеведучим, волонтером Сергієм Притулою. Сергій був щирим та відвертим, тому студенти задавали чимало запитань – від політики та подій на Сході України до взаємовідносин у шоу-бізнесі.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

– Сергію, на Вашу думку, як стати політиком і не бути при цьому мільйонером?

-Я вважаю, що люди, які працюють у законодавчому чи виконавчому органах влади, повинні мати високий рівень доходу, тобто отримувати таку заробітну плату, щоб не було спокуси брати хабарі. Особисто я ніколи не йтиму в політику заради грошей. Матеріальна сторона в моєму віці – вже не настільки важлива. Зараз я живу емоціями.

– Як Ви стали медійною особистістю?

– Насправді, тут немає ніякого секрету чи формули. Я просто почав працювати на радіо, навчаючись на 2-му курсі університету, тоді й налагодив корисні зв’язки. У свої  22-24 роки я одночасно був директором центру молодіжних ініціатив у рідному навчальному закладі , ведучим на радіо, рекламним супервайзером, приватним підприємцем та ще й деколи тамадував. Я спав 2-3 години на добу. Інколи не спав узагалі  по кілька днів поспіль. До Києва наважився переїхати, коли мені запропонували два місця роботи: ведучим на радіо та ведучим однієї з розважальних програм на телебаченні. Я змінив комфортний і затишний Тернопіль на конкурентний Київ. Зараз мені 38, я сплю в середньому 5 годин замість 8, бо лише так устигаю зробити все, що запланував. До того ж я не хочу в старості розповідати онукам, що проспав третину свого життя. Потрібно багато працювати, нічого не боятися, весь час самовдосконалюватися і не гаяти часу.

– Як долаєте поганий настрій?

– Немає нічого кращого, ніж повзаючі по тобі малі діти. Проводячи з ними час, я забуваю про  проблеми і будь-які натяки на депресію. Це абсолютна любов, що повністю очищає мене зсередини.

– Чи важко поєднувати професійну та волонтерську діяльність і при цьому приділяти достатньо часу родині?

– Витримувати правильний баланс мені не вдавалося ніколи. Це мій найбільший біль. Я не можу відмовитись ні від волонтерської діяльності, ні від шоу «Вар’яти». Виходить, що відбираю час у сім’ї на роботу, а не навпаки. Маю надію, що коли мої діти підростуть , вони мене зрозуміють. Адже все, що я роблю, – заради них. Я часто спостерігав, як шоу-бізнес «з’їдав» людей. Тому не розслабляюсь. Не хочу, щоб одного разу молоді та амбітні мене «затоптали».

Заслужена нагорода

На честь Міжнародного дня волонтера Президент України Володимир Зеленський нагородив Сергія Притулу державною нагородою. Волонтер отримав орден «За заслуги» III ступеня.

Марина Положай, фото автора

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!