Британський художник створив найдорожчий різдвяний светр (фото)

Британський художник Ейдан Лібан витратив майже рік, щоб зв’язати найдорожчий різдвяний светр у світі. Він хоче продати його за 30 тисяч фунтів та пожертвувати частину коштів Національній службі охорони здоров’я (NHS), повідомляє “Радіо Максимум”.

найдорожчий різдвяний светр

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Ейдан Лібан працював над светром із грудня 2020 року до листопада. На його створення чоловік витратив усі свої заощадження – сім тисяч фунтів. Олень, вишитий на светрі, прикрашений двома тисячами кристалів Swarovski, а сріблясті зірки – 150 діамантами.

найдорожчий різдвяний светр

Крім цього, художник використовував нитки із золота найвищої проби (999-а), шерсть, бавовну та італійський шовк. Лібан попередив, що річ делікатна і її не можна прати.

“Я хотів створити щось чудове і те, що б привертало увагу – у мене це вийшло. Я багато імпровізував, коли працював над ним”, – розповів колишній студент-мистецтвознавець.

найдорожчий різдвяний светр

Попередній найдорожчий джемпер у 2016 виготовила компанія Tipsy Elves, яка спеціалізується на створенні одягу для свят. Светр, прикрашений 24 тисячами кристалів, продавали за 24 тисячі фунтів.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!