“Мустанг” з Кам’янського – бронзовий призер волейбольного турніру Дніпра

Кам`янська волейбольна команда “Мустанг” стала третьою на обласному турнірі, присвяченому захисникам і захисницям України, що відбувся у Царичанці 6-7 жовтня в рамках фестивалю спорту “Незламний народ – незламної країни”.

За нагороди, встановлені Царичанською селищною громадою, НОК України на Дніпропетровщині та Федерацією волейболу Дніпропетровською області, змагалися команди юнаків і дівчат (2007/2008 р.н.) та аматорські колективи з Царичанки, Маломихайлівки, Павлограда, Солоного, Петропавлівки та Кам`янського.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

За повідомленням капітана Кам`янської команди “Мустанг” Володимира Молдови, цей турнір став найскладнішим в історії змагань його команди, повідомляє  www.poglyad.info.

“Запеклі бої йшли ще в підгрупах, ніхто не хотів поступатися ні на йоту. Фінали були ще напружені, а перемога переходила в танці по колу. Таких емоцій я особисто давно не отримував. Кожна команда призерів посіла своє місце заслужено. Шлях до перемоги завжди найважчий”, – пише Володимир на своїй сторінці у Facebook.

Фото : з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!