Дніпровський пес-волонтер передав військовим вже 6 авто

Дніпровський пес-волонтер Кокс передав авто для медиків на Запорізький напрямок. Це вже шоста автівка для українських захисників. На фронт вирушив легковик Daihatsu, який подарували литовці.

Литовці подарували цю швидкісну красу Daihatsu спеціально для медиків на Запорізький напрямок. І передали вони свій подарунок через Собачі & Котячі Сили, бо нам довіряють у всьому світі. Ми відчуваємо величезну гордість, що змогли разом з вами заслужити таку репутацію. Всі витрати на транспортування до Дніпра взяли на себе наші невтомні помічники зі Львова – вони передали багато потрібних речей, які ми теж відправимо на фронт. Собачі & Котячі Сили зроблять про всяк випадок велике ТО та відвезуть машину на війну.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

З початку повномасштабного вторгнення завідувачка Музею сучасної російсько-української війни, дніпровська письменниця Ганна Теряник, разом зі своєю таксою Коксом скерували усі зусилля на допомогу військовим. З перших днів війни вони разом із донаторами передали на передову пікап, 2 автобуси, джип та вантажівку. Також триває збір на сьому машину для військової розвідки Десантно-штурмової бригади, повідомляє opentv.media.

Фото : з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!