Суспільне Дніпро

У Дніпрі жителі одного мікрорайону протестували проти будівництва багатоповерхівки

Мешканці мікрорайону Сонячного у Дніпрі перекрили проїжджу частину на знак протесту проти будівництва багатоповерхівки біля їхніх будинків.

На думку людей, зведення 25-поверхового будинку є незаконним. Місцева жителька Марина розповідає: побоюється, що будівельними роботами можуть пошкодити фундамент їхнього будинку.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

“Коли вони почали робити роботи, пошкодили трубу водопостачання, і понад добу 300-квартирний дім був без водопостачання”, — говорить місцева.

Адвокатка Юлія Сегеда каже, що проєкт забудови не відповідає нормам. “Місткість комунікаційних мереж, місткість дошкільних, шкільних закладів, необхідна територія для забудови саме такої поверховості і можливість забезпечення паркувальними місцями. Всього цього у забудовника немає”, — каже вона.

Журналісти зв’язалися із представником забудовника, аби дізнатися позицію компанії. “Як забудовник, компанія забудовника ставиться до протестів людей, до їхньої думки? Уявляєте яка катастрофа… Індія відколеться і попливе в Індійський океан. У нас є вся документація, є проєкт, є висновки всі, які відповідають всім нормам і правилам”, — сказав представник компанії, повідомляє suspilne.media.

Фото : Суспільне Дніпро

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!