Коли на Дніпропетровщині випаде перший сніг

Наприкінці тижня у Дніпропетровській області слід очікувати перший сніг. Про це повідомляє Міський сайт з посиланням на сайт телеканалу «Відкритий». За прогнозами синоптиків, найближчим часом очікується комфортна для цієї пори року погода, яка супроводжуватиметься короткочасними опадами. А вже наприкінці тижня у Дніпропетровській області може піти мокрий сніг.

«Наразі за прогнозами по Дніпропетровщині не вбачається аномальних температур. Завтра очікується невеликий дощ, +3 +8 вдень. 17 листопада опади і теж до +8 градусів вдень. 18-ого без опадів, температура повітря +3 +7, а 19-20 листопада очікується сніг з дощем, температура повітря -3 +1. До -15 температура повітря не знижуватиметься», – заспокоїв керівник регіонального центру гідрометеорології Василь Гринчак.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Він також зазначив, що жовтень у Дніпропетровській області був аномально теплим, в середньому на 2-4 градуси вище за норму. Безпосередньо 21 жовтня був зафіксований історичний максимум температури повітря. І загалом весь жовтень та перша декада листопада були аномально теплі.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!