Як вибрати денний крем для обличчя?

Денний крем для шкіри обличчя – незамінний засіб для повсякденного догляду, який не тільки підтримує красу та здоров’я, але й діє як профілактичний засіб від можливих вікових проблем. Він також допомагає у захисті дерми від перепадів температури та інших зовнішніх факторів. Серед найбільш ефективних засобів можна виділити крем для лиця Віші. Вибір будь-якого крему для лиця залежатиме від 4-х факторів, про які ми розповімо в нашій статті.

4 критерії для вибору «того, що треба» крему

Коли ми заходимо в магазин з купою баночок кремів різних брендів, то легко розгубитися. Навіть консультанти не зможуть допомогти, якщо ви не знаєте, що конкретно шукаєте. А ми підкажемо. Щоб знайти той самий денний крем для обличчя, звертайте увагу на такі моменти:

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !
  1. Ваш тип шкіри – це може бути сухий, жирний або нормальний шкірний покрив, від якого залежатиме текстура крему, а також компоненти його складу. Для жирної шкіри варто обирати легші або гелеві креми.
  2. Вік – кожен бренд пропонує вікові креми, а також засоби, які можуть використовуватись і молодими дівчатами. Тому дивіться на пакуванні: для якої вікової категорії призначено крем.
  3. Пора року – якщо для теплої пори року підходить косметика з SPF-фільтром високого рівня, який захистить від впливу ультрафіолету, то взимку необхідно вибирати склади із захисними показниками від вітру та морозу та жирнішою текстурою.
  4. Склад – звичайно, тут все індивідуально, проте існують компоненти, які необхідні одному типу шкіри, але не рекомендуються для іншої.

Щодо останнього пункту, то для нормальної дерми підійдуть креми з натуральними інгредієнтами, а також вітамінами С та Е. Жирну шкіру краще очищати складами з оліями кунжуту, вітаміном В5, а також компонентами жожоба, чайного дерева, лаванди та грейпфрута. Для сухої дерми важлива наявність вітамінів С, А та Е.

Запах денного крему також важливий – вам має подобатися, як пахне ваш незамінний помічник у підтримці здоровʼя та краси. Звісно, краще також проконсультуватися з косметологом щодо вашого типу шкіри, можливих варіантів денного крему.

Використання денного крему

Якщо ви вже визначилися з улюбленим денним кремом, то надалі можна замовляти косметику онлайн. Ось кілька простих правил:

  • замовляйте косметику для догляду за обличчям лише у перевірених магазинах та аптеках;
  • важливо переконатися, що продавець дотримується рекомендованої температури для зберігання кремів;
  • обов’язково перевірте засіб на наявність компонентів, які можуть спричинити алергію;
  • дотримуйтесь рекомендацій щодо зберігання;
  • не використовуйте суміші після закінчення терміну придатності.

Також варто сказати про необхідність регулярного застосування денного крему. Тільки так ви зможете досягти позитивного ефекту. Ви можете переглянути асортимент  засобів для догляду за обличчям – французької компанії Vichy. Там ви знайдете безліч кремів з активною, але дбайливою для шкіри дією.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!