У Дніпрі чоловік двічі грабував один і той самий магазин

За грабіж з магазину поліцейські Дніпра затримали місцевого жителя. 24-річний чоловік протягом двох днів здійснив два грабежі з торгівельного приміщення. Повідомляє Дніпровське районне управління поліції.

Злочин стався 13 грудня в одному з магазинів по вулиці Холодильній в Індустріальному районі міста.  До приміщення зайшов чоловік під приводом купівлі товару. Коли продавчиня виклала товар на прилавок,  зловмисник схопив його та побіг геть. Наступного дня чоловік повернувся до магазину. Цього разу злодій зайшов за прилавок, схопив товар з полок та втік.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Оперативники кримінальної поліції відділення поліції № 2 Дніпровського районного управління поліції відпрацювали камери відеоспостереження та розпочали пошуки зловмисника. Поліцейські встановили особу грабіжника. Ним виявився 24-річний місцевий мешканець.

26 грудня слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. За скоєний злочин чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!