Нічна атака дронів на Дніпропетровщину: пошкоджено об’єкти та двоє людей госпіталізовані

На Дніпропетровщині вночі сталася чергова атака ворожих дронів-камікадзе, в результаті якої було збито п’ять з тринадцяти “Шахедів”, запущених окупантами. Незважаючи на зусилля оборонців, уламки одного з дронів влучили в об’єкт критичної інфраструктури в Павлоградському районі, завдавши серйозних пошкоджень.

За повідомленням голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисака, унаслідок інциденту також постраждали приватні житлові будинки, один з яких зазнав пожежі, що на щастя було швидко ліквідовано. Повідомляється про двох госпіталізованих людей, стан яких оцінюється як середньої тяжкості.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Паралельно, на іншому кінці області, Нікопольський район піддався масованому обстрілу ворожою артилерією та РСЗВ “Град”. Жителі Нікополя та Марганця відчули на собі жахливу міць ворожих ударів, які призвели до пошкодження комунального підприємства, освітнього закладу, декількох багатоповерхівок та інших об’єктів інфраструктури.

На жаль, збитки від атак не обмежились лише Павлоградським і Нікопольським районами. Вранці в Мирівській громаді через ворожий обстріл виникла пожежа на території агрофірми, інформація про постраждалих та масштаби збитків уточнюється.

Ці події стали черговим підтвердженням жорстокої і безперервної агресії, яку зазнає Україна з боку російських окупантів. Сили протиповітряної оборони продовжують знищувати ворожі безпілотники та захищати небо України від дронів і ракет.

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!