Apple представляє оновлені iPad Pro і iPad Air: більше потужності, кращі дисплеї

Apple оголосила про запуск нових моделей iPad Pro і iPad Air, представивши значні оновлення у своїй лінійці планшетів. Це перший випуск нових iPad з жовтня 2022 року, зазначивши це як “найбільший день для iPad з моменту його появи”, за словами Тіма Кука, генерального директора Apple.

Нові iPad Pro доступні у двох розмірах, зі стартовою ціною 999 доларів, і оснащені новітнім чіпом M4. Ці моделі також пропонують оновлене програмне забезпечення та апаратні можливості, включаючи поліпшену 12-мегапіксельну задню камеру, здатну записувати відео 4K, та нову систему освітлення для полегшення сканування документів. Важливою новинкою є чохол Smart Keyboard, який перетворює iPad Pro на пристрій, схожий на ноутбук.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

iPad Air, який також отримав оновлення, буде доступний у двох розмірах з чіпом M2. Ціни на ці моделі починаються з 599 доларів за 128 ГБ версію. Зміни включають нове розташування фронтальної камери для поліпшення відеоконференцій і нові кольорові варіанти.

Крім того, Apple представила новий Apple Pencil Pro та оновлену клавіатуру Magic Keyboard, що додає додаткові функціональні можливості до iPad Pro. Ці нові пристрої і аксесуари вже доступні для попереднього замовлення і надійдуть у продаж наступного тижня. Apple також знизила ціну на базову модель iPad до 349 доларів, роблячи її більш доступною для ширшої аудиторії.

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!