Хороші обмінники криптовалюти онлайн — рейтинг

Стабільне масштабування криптовалютного ринку неминуче викликає підвищений попит навіть у тих людей, які до сьогоднішнього дня не замислювалися про можливість трейдингу з цифровими монетами. Спочатку криптовалютна фінансова система планувалася як альтернатива фіатній для повної заміни. Насправді вийшло, що вона працює паралельно. Причому перспективи для трейдингу цікавіші саме з цифровими, а не фіатними валютами. Це пов’язано з тим, що цінність фіатних валют контролюється на державному рівні різних країн. Вартість крипти визначається виключно комерційним шляхом, коли зміни на ринку відбуваються внаслідок підвищення/зниження попиту чи пропозиції.

Технічно також є деякі відмінності у застосуванні цифрових монет. Щоб виконати переведення одного виду грошей в інший, необхідно залучити спеціальні сервіси. Такі платформи створюються компаніями, що надають послуги фінансового посередника. Простіше кажучи, компанія має рахунки у фіаті та різних видах крипти. Користувач вибирає валютну пару, після чого перераховує гроші одного виду на відповідний рахунок компанії, натомість отримує обраний тип крипти на вказаний у заявці рахунок. Саме так працює кожен надійний криптообмінник Івано-Франківськ. Вибір такого потрібно зробити, орієнтуючись на чіткі вимоги та цілі.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Надійність та безпека криптовалютного обмінника

Криптовалютна фінансова система — це специфічний сектор економіки. Тут передбачено такі базові умови для всіх учасників спільноти:

  • анонімність особистих даних;
  • неповоротність платежів;
  • відкритий вихідний код усієї системи криптовалют;
  • децентралізованість процесів.

З одного боку, ці умови визначають низку переваг для користувачів крипти. Наприклад, відсутність фінансового моніторингу з боку представників влади, висока частота зміни цінності, можливість отримати інформацію абсолютно про будь-яку транзакцію за весь період роботи системи. З іншого боку, ці умови відкривають нові можливості шахраям. Тому будь-які переклади потрібно робити лише через перевірені та надійні сервіси.

Надійні криптовалютні обмінники — ті, що працюють легально та офіційно. Компанія має надати документи, що підтверджують ці факти. Однак краще перевірити їх самостійно через загальнодоступні реєстри, щоб унеможливити підробку.

Технічна безпека не менш важлива. Тому краще переконатись, що ви потрапили на оригінальний сайт, де використовуються сучасні алгоритми шифрування, немає ознак скаму, багів, збоїв.

Фінансові перспективи отримання прибутку через криптовалютний обмінник

Оскільки кожна людина, яка вирішила займатися трейдингом криптовалют, розраховує на отримання певного прибутку, важливо, щоб реальна дохідність відповідала її очікуванням. Для цього необхідно відразу ж уточнити в обміннику онлайн всі умови:

  • валютний курс — порівняти з пропозиціями на інших сервісах на цю мить по одній і тій же парі;
  • комісія — врахувати принцип розрахунку та розмір оплати послуг компанії;
  • ліміти — вони передбачені відповідно до законодавчих норм проти відмивання грошей через криптовалютний ринок.

На загальній прибутковості позначаються умови програми лояльності. Чим вони вигідніші — тим краще для користувача, адже це можливість у довгостроковій перспективі без додаткових зусиль покращувати своє матеріальне становище.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!