У Дніпрі злісним боржникам «блокують» каналізацію  

У Дніпрі продовжують відключати водопостачання та водовідведення мешканцям, які мають великі борги. Це стосується злісних неплатників, які мешкають як у приватному секторі, так і у багатоповерхівках.

Як повідомили Дніпровській міській раді, 5 червня, бригада комунального підприємства «Дніпроводоканал» відключила водовідведення (каналізацію) мешканцям шістьох квартир у багатоповерхівці за адресою: пров. Екіпажний, 3. Їхній сумарний борг – 111 тис. 200 грн.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Відділ водозбуту «Дніпроводоканалу» за місяць попереджає про відключення послуги водопостачання та водовідведення, якщо борг не сплатять або не укладуть договір на реструктуризацію. Контролери приносять до квартир, будинків такі попередження. Так само і в цій багатоповерхівці було. Боржники не відреагували на це. Тому бригада нашого підприємства відключила шістьом квартирам водовідведення. Водопостачання у них є. На сьогодні загальний борг споживачів перед підприємством становить майже 800 млн грн.

Нині бригади підприємства можуть відключати послугу не потрапляючи до приватних будинків чи квартир. Для цього є спеціальне обладнання.

Якщо вже послуга відключена, то підключаємо її лише після повного погашення боргу. А ще доведеться сплати за відключення і підключення. На сьогодні мешканці Соборного району заборгували 82,5 млн грн. Тож ті, хто мають заборгованість, просимо не нехтувати цим, аби не доводити до відключень.

 За допомогою спецобладнання відключили боржникам водовідведення. Тобто вода у квартирах є, а каналізація не працює.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!