Корпорація Samsung починає масове виробництво нового чипа

Південнокорейська корпорація Samsung Electronics, найбільший у світі виробник мікросхем пам’яті, оголосила про початок серійного виробництва найтоншого в галузі чипа мобільної пам’яті DRAM LPDDR5X. Цей чип адаптований для використання в смартфонах і планшетах з технологіями штучного інтелекту (ШІ).

Про це повідомляє Yonhap.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

За даними Samsung Electronics, нова 12-нанометрова (нм) DRAM-пам’ять об’ємом 12 ГБ і 16 ГБ LPDDR5X має висоту лише 0,65 мм, що робить її найтоншою в галузі оперативною пам’яттю для смартфонів і планшетів.

Новий чип складається з чотирьох шарів 12-нм DRAM і є на 9% тоншим та на 21,2% ефективнішим у термостійкості порівняно зі своїм попередником.

Компанія Samsung заявила, що ультратонкі пакети LPDDR5X DRAM можуть створити додатковий простір у мобільних пристроях, дозволяючи використовувати смартфони та планшети з високопродуктивними програмами та розширеними функціями, такими як штучний інтелект.

«LPDDR5X DRAM від Samsung встановлює новий стандарт для високопродуктивних рішень штучного інтелекту на пристроях, пропонуючи не тільки чудову продуктивність LPDDR, але й розширене керування температурою в ультракомпактному корпусі», – зазначив виконавчий віцепрезидент Samsung Electronics Бе Йон Чол.

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!