Зіркові гості заспівали для військових та зіграли в футбол

Зірки українського шоу-бізнесу приїхали до Дніпропетровська, щоб піднести дух поранених бійців, які лікуються в військовому шпиталі. А також –  перевірити здібності їхніх лікарів, але не в звичних для медиків операційних, а… на футбольному полі
Жарти ведучих
Відомих телеведучих та естрадних співаків до нашого обласного центру запросив футболіст «Дніпра» Роман Зозуля. За підтримки його благодійного фонду «Народна армія» для поранених учасників АТО влаштували концерт. На сцені актової зали військового шпиталю заспівали лідер гурту «Тартак» Сашко Положинський, соліст «The ВЙО» Мирослав Кувалдін, переможець проекту «Голос країни» Ігор Грохоцький, учасник шоу «Х-фактор» Олександр Павлик та інші. Чудовий настрій бійцям дарували ведучі заходу – шоумен Олександр Педан і учасник гурту «ТНМК» Олександр Сидоренко, відомий як Фоззі. До речі, жартував Фоззі не гірше, ніж його колеги з КВК. «Коли приїздив із концертами до вашого міста, чув як часто тут лунають сирени швидких. Ви найближчі до зони бойових дій. І сьогодні ми хочемо віддячити лікарям та військовим. Адже наразі справжніми зірками стають не футболісти й музиканти, а солдати і медики», – зазначив Олександр Сидоренко.
Вир емоцій
Сашко Положинський перед виступом зізнався, що дуже емоційно сприймає відвідини шпиталів, наважився туди зайти лише один раз. «Сьогодні я вдруге зустрінуся з пораненими. Навіть не знаю, чого вони від мене чекають. Не уявляю, які пісні
виконуватиму, тому імпровізуватиму», – поділився артист. Хвилювався Сашко даремно. Композицію «Ніхто, крім нас», що він заспівав у дуеті з «Riffmaster», сприйняли дуже позитивно.
Ларсон, виконуючи легендарні хіти Цоя, не лише підніс бойовий дух поранених, але й змусив їх підвестися на ноги. Співакові аплодували стоячи навіть ті, хто сьогодні пересувається на милицях.
Поєдинок з медиками
Усі зіркMYAK1055ові гості є членами ФК «Маестро». Тому відігравши концерт, артисти вирушили на футбольне поле. Поганяти м’яча та позмагатися запросили військових лікарів. Медики з радістю відгукнулися на пропозицію. Останнім часом вони працюють, не покладаючи рук. «Ніхто не збирається поступатися, – одразу повідомив Олександр Педан. – ПіMYAK1058д час футболу емоції захоплюють. Власне заради цього ми й хочемо зіграти з лікарями – відволікти їх від щоденних турбот. Від настрою медпрацівників залежить, яку кількість життів вони врятують».

Олена Ткач, фото Миколи Лисенка

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !
Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь