В одній з лікарень Дніпропетровщини пацієнт знайшов гранату (Фото)

Патрульні Дніпропетровської області виявляють вибухонебезпечні предмети. На фото приклади — які саме. З початку року правоохоронці виїхали на 988 викликів щодо виявлення зброї, боєприпасів та вибухонебезпечних предметів.

Так, на спецлінію 102 надійшло повідомлення від охоронця однієї з будівель у Соборному районі про те, що він знайшов у кущах під парканом кілька пачок з набоями. На місце події прибули патрульні та слідчо-оперативна група, яка вилучила набої.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Жінка, яка відпочивала біля озера, повідомила на 102 про небезпечну знахідку. Патрульні, які прибули на місце, виявили 2 мішки із вогнепальною зброєю. Слідчо-оперативна група вилучила їх.

В одній з лікарень пацієнт виявив у шухляді гранату. Про це він повідомив у поліцію. Вибухотехніки, яких викликали патрульні, ідентифікували знайдену гранату як бойову та вилучили її.

«Закликаємо уникати будь-яких дій зі знахідками або підозрілими предметами, які можуть виявитися вибуховими пристроями, — це може призвести до їхнього вибуху, жертв і руйнувань. Гранати чи набої — це не сувеніри, які потрібно лишати на згадку! Пам’ятайте, за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами передбачено кримінальну відповідальність», – зазначають правоохоронці.

 

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!