У Дніпрі лікарям вдалося врятувати руку військовому (Фото)

У Дніпрі в лікарні імені Мечникова творять справжні дива. Днями лікарі розповіли історію поранення військового, якому вдалося врятувати руку.

Максиму – 26. У червні в Донецькій області, село Урожайне, потрапив під артилерійський обстріл. 120 міна впала побратиму під ноги, який був поряд, відірвавши ногу. Максим, рятуючи побратима, затягуючи його в укриття, коло себе відчув другий вибух. По груди в крові, однією рукою, закрутив турнікет другу, а потім собі на руку.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

«Допомагаючи Антону Сірікову, якій зараз готується до протезування в Вінницькій області, втратив свідомість. Бачачи власні кістки руки, в думках вже з нею почав прощатись. Але просив кожного лікаря її залишити. Кісточки складали кілька бригад хірургів. 7 операцій на руці. Після сьомої операції, яку провів тезка лікар-травматолог Maxim  Makarenkov, позитивний, відновлює рух в кісті, в пальцях. Це треба, щоб тримати автомат та обіймати дівчат. Але головне – хочу допомагати матусі викопувати картоплю, вона в мене одна і дуже хвора, – каже Максим», – розповів історію військового головний лікар лікарні імені Мечникова Сергій Риженко.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!