На Дніпропетровщині запрацювало сучасне відділення щелепно-лицевої хірургії

В одному з обласних медзакладів запрацювало відділення щелепно-лицевої хірургії. Його запустили після модернізації. Там замінили всі комунікації. Оновили палати та кабінети. Закупили меблі та сучасне обладнання світового рівня. Про це повідомили в Дніпропетровській ОВА.

Відділення облаштували новітнім обладнанням. Серед іншого, єдиною в регіоні ICG-камерою. Прямо під час операції вона дозволяє визначити тип пухлини. Якщо потрібно, одразу скорегувати план втручання.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

«Також маємо нейромонітор, який виявляє положення лицьового нерва та допомагає зберегти міміку пацієнта. Кріостат для заморожування матеріалу перед дослідженням. Та й саме приміщення оновили. Відремонтували кабінети і палати, замінили системи водо- і теплопостачання, електрику і сантехніку. Всі меблі – нові», – розповів генеральний директор лікарні пан Олексій.

Все це допомагає медикам, які рятують людей із пухлинами. Реконструюють обличчя при вроджених вадах та після мінно-вибухових травм. З кожним пацієнтом працює ціла команда. Пластичний та нейрохірурги, отоларинголог й офтальмолог.

Там вже приймають перших пацієнтів.  Допомагають у відділенні і малечі.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!