Київстар оголошує про запуск інноваційного проекту

20 квітня розпочинається робота телеком-акселератора – спільного проекту ВДНГ-TECh та Київстар – метою якого є пошук та акселерація проектів у сфері телекомунікацій та зв’язку у таких напрямках, як: інтернет речей, мобільна освіта, мобільна реклама, мобільна економіка, хмарні та голосові сервіси, контент-послуги, мобільні фінансові послуги, а також послуги, що сприяють використанню мобільного інтернету, ОТТ, безпека мобільних пристроїв, та багато інших.

Фіналісти телеком-акселератору отримають змогу стати партнерами Київстар та інтегрувати свої технології та розробки у її роботу.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

«Київстар – інноваційна компанія, яка відкрита до нових ідей та технологій. Як головний партнер телеком-акселератору, ми прагнемо допомогти молодим підприємцям розвивати та вдосконалювати свої проекти, створити якісний продукт у сфері телекомунікацій та зв’язку, який ми зможемо разом запустити у мережі Київстар, – зазначив Олексій Мась, радник з цифрових та інформаційних технологій Київстар. – В Україні є безліч талановитих підприємців, яким бракує підтримки з боку бізнесу та інвесторів, а також необхідних знань для втілення своїх ідей у життя. Саме тому професійна команда експертів Київстар та ВДНГ-ТЕК вирішила створити телеком-акселератор та надихнути на створення інноваційних проектів».     

Конкурсний відбір до акселератора триває з 20 квітня до 20 червня, та складається з трьох етапів: подача заявки на сайті акселератора, співбесіда з учасниками та «преакселерація». За результатами «преакселерації» та фінального відбору, експертна комісія визначить до 10 проектів для проходження акселерації.

Учасниками конкурсної програми акселератора «ВДНГ-TECh-«Київстар» можуть стати повнолітні підприємці, стартапи, а також представники малого та середнього бізнесу.

Акселератор передбачає інтенсивну навчальну програму для розвитку технологічного бізнесу, в рамках якої вітчизняні та міжнародні експерти із телекомунікацій та бізнесу, представники Київстар та сервісна група спеціалістів з питань розвитку бізнесу будуть надавати учасникам менторську підтримку та консультації. Протягом одинадцяти тижнів команди будуть працювати над розвитком власного проекту, чотири з яких у сучасному центрі ВДНГ, де отримають усі умови для співпраці та нетворкінгу. Програма складається з чотирьох навчальних модулів з 25 тем, а також включає роботу з менторами.

Прийом заявок розпочинається 20 квітня і триватиме до 20 червня. Оголошення про відбір 10 фіналістів заплановано на 2 липня, акселераційна програма розпочнеться 8 липня. Подати заявку можна на сайті http://vdngtech.com/apply-form

Детальна інформація про «ВДНГ-TECh-«Київстар» – на сайті www.vdngtech.com

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь