У Дніпропетровську поліція затримала кримінальних авторитетів

Співробітники кримінальної поліції Дніпропетровської області отримали оперативну інформацію про те, що на території готельно-ресторанного комплексу знаходяться озброєні представники кримінального середовища.

В ніч на 29 квітня на місце їх зустрічі виїхала слідчо-оперативна група, посилена оперативними співробітниками обласного апарату та спецпризначенцями. Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Дніпропетровській області.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

На підставі Закону України «Про Національну поліцію» правоохоронці доставили 13 осіб до Жовтневого відділення поліції м. Дніпропетровська для встановлення їх осіб. Так, серед доставлених були злочинні авторитети, один з яких мав статус «злодія в законі». Перед прибуттям до Дніпропетровська чоловік звільнився з виправної колонії Російської Федерації, де протягом 10 років відбував покарання за скоєння особливо тяжкого злочину.

Як з’ясували правоохоронці, метою нічної  зустрічі представників кримінального світу був перерозподіл сфер впливу в Донецькій та Луганській областях. Серед затриманих тієї ночі були вихідці із Донецька, Красноармійська, Маріуполя, Кременчука. Деякі із затриманих були членами злочинних угруповань, які притягувалися до кримінальної відповідальності за квартирні крадіжки у Донецькій та Полтавській областях.

Дві особи, які перебували в Україні незаконно були депортовані за її межі. Згідно доручення голови Державної міграційної служби України одному із затриманих на п’ять років заборонено в’їзд в Україну. Стосовно інших застосовані заходи профілактичного впливу. Всі особи покинули територію Дніпропетровської області.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь