3 причини не викидати апельсинову шкірку

Ні в якому разі не викидайте цедру апельсина! Використовуйте дари природи по максимуму на благо здоров’я і краси, радить myledi.net.

1. Очищену шкірку апельсина обдайте окропом.  Наріжте її шматочками і залийте окропом, дайте деякий час настоятися. Ароматний напій смачний і корисний. Пити його можна просто як ліки, що знижують рівень холестерину.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

2. Ще один досить цікавий факт про цедрі апельсина: виявляється, в ній не накопичуються нітрати і нітрити.  З цієї причини абсолютно все в апельсині можна їсти, починаючи від м’якоті і закінчуючи шкіркою і кісточками.

3. Цедру апельсина також можна використовувати для ароматизування ванни, повітря в приміщенні і як профілактику ГРЗ.  Якщо раз в день жувати цедру (свіжу або підсушену), віруси в області носоглотки не приживуться. Ефірні масла, що містяться в цедрі, нещадно вбивають всі вірусні інфекції.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *