Чому треба вживати риб’ячий жир
Осінь – це час, коли вітамінів особливо не вистачає. А от риб’ячий жир доступний нам у будь-яку пору року. Жирна кислота Омега-3, що міститься в риб’ячому жирі, стимулює зону в мозку, відповідальну за прийом їжі, пам’ять і здатність до навчання. Омега-3 не дає жиру і цукру знижувати швидкість роботи системи, яка контролює прийом їжі. Таким чином, риб’ячий жир відтворює ефект від низькокалорійного харчування.
Тобто, цей продукт ефективний для спалювання зайвих калорій і рекомендують вживати його для поліпшення обміну речовин в організмі.
У багатьох з нас риб’ячий жир асоціюється з неприємним досвідом у дитинстві – не смачні вітаміни які давали усім у садочку. Завдяки сучасним технологіям, більше не доводиться кривитися при прийомі риб’ячого жиру, тепер він випускається в капсулах і зовсім не має смаку, але він як і раніше багатий вітамінами D і А, а також жирними полікислотами.


