Ще одну жительку Дніпропетровщини тепер звуть Айфон Сім

Жителька Кривого Рогу Довгинцівського району заради смартфона взяла участь в акції від відомого світового виробника iPhone 7 і iPhone 7 Plus в Україні. Дівчина вже змінила свої паспортні дані на Айфон Сім. Про це повідомив начальник міського управління юстиції Іван Стельмах.

Першим переможцем цієї неоднозначної акції вже оголосили 28-річного Айфона Сіма Миколайовича, уродженця Тюменської області і жителя Черкаської області, повідомляє «Вгороде» .

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Таким чином відчайдухи хочуть купити чорний iPhone 7 за одну гривню, як повідомив на своєму сайті один відомий український магазин електроніки. Новий iPhone за гривню отримають перші п’ять чоловік, які пред’являть паспорт, який підтверджує зміну імені та прізвища. Учасник акції – їм неодмінно повинен бути громадянин України – спочатку зобов’язаний сфотографуватися разом з паспортом, потім зайти в магазин і пред’явити оригінал документа.

Акція стартувала 17 жовтня і триватиме до того моменту, коли п’ятьом учасникам вручать нові iPhone. Організатори попередили, що мають можливість перевірити паспорт на справжність.

Цікаво, що українське законодавство не обмежує кількість змін імені або прізвища. Тому всі зможуть повернути свої попередні імена.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь