У Кривому Розі затримали любителя “трубочок” (Фото)

Днями у Кривому Розі до поліції надійшло повідомлення від 27-річної жінки про те, що в неї по вулиці Отто Брозовського невідомий чоловік викрав мобільний телефон.

На місце події одразу було направлено правоохоронців, які неподалік від місця злочину помітили чоловіка який підозріло себе поводив. Ним виявився 27-річний місцевий житель, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Вина останнього підтвердилася показами свідків та впізнанням потерпілої, а також вилученим телефоном, який одразу повернули потерпілій.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

мобільний телефон

Також у чоловіка під час поверхневого огляду крім викраденого мобільного телефону було виявлено та вилучено з карману куртки поліетиленовий пакет, в якому знаходилося 116 фрагментів трубочок з порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичну речовину метамфетамін. Зловмисник пояснив, що придбав їх у невідомому йому чоловіка для власного споживання, не маючи на меті їх збувати. Тепер йому загрожує позбавлення волі на строк до 4-х років. Наразі слідчі дії тривають.

трубочки_наркотики

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!