У Дніпрі напали на вагітну жінку (Фото)

Грабіжник напав на вагітну жінку зі спини біля її квартири. Зірвавши з шиї прикрасу, зловмисник втік, але невдовзі був затриманий поліцейськими.

PM650image002

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Подія сталась в одному із під’їздів по пр. Олександра Поля. Жінка відразу  повідомила про грабіж до Дніпровського відділу поліції. За вчинений злочин був затриманий раніше судимий 38-річний мешканець Дніпропетровської області. У чоловіка було вилучено викрадений ланцюжок з хрестиком, зазначають у  прес-службі ГУ НП у Дніпропетровській області.

PM9image001

За даним фактом слідчими Дніпровського відділення поліції було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. На даний час йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виконання громадських робіт на строк від 120 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 4 років.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!