Акціонерне товариство «ДТЕК Дніпроенерго»: Повідомлення про намір встановлення скоригованих тарифів

ПОВІДОМЛЕННЯ про намір АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО» здійснити встановлення скоригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання та послуги з централізованого водовідведення для споживачів ВІДОКРЕМЛЕНИМ ПІДРОЗДІЛОМ «ПРИДНІПРОВСЬКА ТЕПЛОВА ЕЛЕКТРИЧНА СТАНЦІЯ» на 2024 рік.

На виконання вимог Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, затвердженого постановою КМУ від 01.06.2011 № 869 (із змінами та доповненнями) АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО» повідомляє про намір здійснити встановлення скоригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання та послуги з централізованого водовідведення для споживачів ВІДОКРЕМЛЕНОГО ПІДРОЗДІЛУ «ПРИДНІПРОВСЬКА ТЕПЛОВА ЕЛЕКТРИЧНА СТАНЦІЯ» на 2024 рік. 

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

У зв`язку з поданням до Дніпровської міської ради Заяви щодо встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та послуги з централізованого водовідведення для споживачів ВІДОКРЕМЛЕНОГО ПІДРОЗДІЛУ «ПРИДНІПРОВСЬКА ТЕПЛОВА ЕЛЕКТРИЧНА СТАНЦІЯ» АТ «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО» та на виконання вимог Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Мінрегіонбуду від 05.06.2018 №130 інформує про намір здійснити встановлення вищезазначених тарифів.

Нижче наведена інформація щодо діючих та планових тарифів.

грн. за 1 куб.м без ПДВ 

Найменування тарифів Діючи тарифи Планові тарифи
на послуги з централізованого водопостачання  11,54 14,12
на послуги з централізованого водовідведення 7,19 10,40

З повною інформацією щодо встановлення скоригованих тарифів на послуги з централізованого водопостачання та послуги з централізованого водовідведення для споживачів ВІДОКРЕМЛЕНОГО ПІДРОЗДІЛУ «ПРИДНІПРОВСЬКА ТЕПЛОВА ЕЛЕКТРИЧНА СТАНЦІЯ» АТ «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО» можна ознайомитися на офіційному сайті компанії http://dniproenergo.com.ua

Пропозиції та зауваження щодо запропонованих тарифів приймаються на протязі 7 календарних днів з моменту їх оприлюднення за адресою: 49112, м. Дніпро, вул. Гаванська 1, факс (056) 718-91-65.



Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!