Андрій Сербін: «Здоров’я людей – це не та сфера, де можливі експерименти!»

Сьогодні, 8 жовтня, у Дніпрі відбувся автопробіг за відставку Максима Степанова з посади міністра охорони здоров’я України. Акцію протесту організували представники політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ». Партійці впевнені, що міністр не впорався із покладеними на нього обов’язками. Непрофесійність та безвідповідальність Максима Степанова призвели до зростання захворюваності та смертельних випадків від COVID-19.

автопробег_ЗА МАЙБУТНЄ

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

«Наша область вже опинилась в помаранчевій зоні, кількість хворих збільшується щодня. Ми не можемо закривати очі на проблему та мовчати. Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» вимагає відставки міністра охорони здоров’я Максима Степанова! Минуло 8 місяців з того часу, як країна пішла на карантин, але ми не бачимо жодних зрушень. А що ми бачимо? Лише хаотичні та неефективні дії, які призводять лише до погіршення ситуації. Навіщо, наприклад, було переобладнувати восьму лікарню в Дніпрі – вузькопрофільну клініку обласного рівня з кращими фахівцями-офтальмологами та отоларингологами, відділенням дитячої щелепно-лицьової хірургії – на заклад, що приймає хворих на коронавірус?», – обурився керівник Дніпропетровського обласного штабу політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Андрій Сербін.

автопробег_ЗА МАЙБУТНЄ

Андрій Сербін переконаний, що необґрунтовані дії Максима Степанова ускладнили й без того неспокійну ситуацію в країні. Людина, якій довірили найголовніше – здоров’я українців – не впоралася зі своїм завданням. За пів року було витрачено 64 мільярди гривень, проте результат виявився нульовим. Міністерство охорони здоров’я під керівництвом Степанова не захистило ані здоров’я громадян, ані здоров’я лікарів.

На Донеччині, наприклад, на тести ПЛР чекають по 2-3 тижні. Така байдужість до життя людей стала причиною смерті лікаря-кардіолога Краматорської лікарні №7: днями у віці 56 років помер Олег Марченко. Він заразився на COVID-19, коли оперував ургентного пацієнта з інфарктом. Завідувачка відділенням кардіології теж важко хвора, зараз її підключено до апарату штучної вентиляції легень.

автопробег_ЗА МАЙБУТНЄ

«Ми ініціюємо збір підписів за відставку міністра охорони здоров’я Максима Степанова! Керівник, який знехтував своїми прямими обов’язками, має негайно піти у відставку. Українці заслуговують на якісну медицину. Адже здорова нація – запорука щасливої країни!», – зазначив Андрій Сербін.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!