Аварійний ремонт покрівлі, під’їздів: у Дніпрі продовжують оновлювати житловий фонд

У Дніпрі продовжують системно вирішувати нагальні проблеми мешканців, ремонтуючи житлові будинки. Увага передусім – аварійним видам робіт. Ремонти проводять за зверненнями мешканців до Дніпровської міської ради.

У багатоквартирному будинку № 121 по просп. Д. Яворницького виконують ремонт одразу в усіх шести під’їздах. Тут встановили нові металопластикові вікна на сходових клітинах, двері усередині під’їздів. Нині оновлюють стіни.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

«Спочатку зачистили стіни, потім їх поґрунтували. Зараз вже шпаклюємо. Після цього шліфуватимемо, білитимемо, фарбуватимемо, зокрема й перила, панелі, плінтуси. Роботи виконали на 60 %. Цілком плануємо закінчити до 15 квітня», — розповідає робітниця ремонтної бригади Валентина Молочна.
Неля Іванівна мешкає у згаданому будинку. Жінка радіє оновленням у під’їзді.

«Працівники ремонтної бригади – молодці. Працюють на совість. Так все гарно роблять. Незабаром закінчать ремонт — і буде краса. Дуже вдячні, що у місті реагують на звернення мешканців і проводять оновлення у житловому фонді», — каже Неля Іванівна.

За словами представника департаменту житлового господарства Дніпровської міської ради Єгора Худякова, з початку року у двох десятках житлових будинків міста оновили під’їзди. До кінця весни планують зробити стільки ж.

А у житловому будинку за адресою: вул. Свєтлова, 63 закінчили ремонт покрівлі. Дому  понад 120 років. Дах тут  був уже геть аварійним, протікав.

«Мешканці звернулись до обслуговуючої компанії – комунального підприємства «Жилсервіс-5» Дніпровської міської ради — з проханням відремонтувати покрівлю. Латкові ремонти не допомогли б вирішити проблеми. Тому ухвалили рішення – цілком замінити дах. Роботи виконали тут трохи менше ніж за тиждень. Площа невелика – майже 300 квадратних метрів. Старе шиферне покриття замінили на новий профлист. Також замінили обрешітку, влаштували паробар’єр. З початку року у місті відремонтували вже 55 покрівель у житлових будинках. Йдеться як про м’який, так і жорсткий дах. Погода вже дозволяє продовжувати виконувати такі роботи», — зазначив Єгор Худяков.

Дніпрянка Анастасія Іванівна мешкає у згаданому будинку 63 роки і додає: «Від того, що протікав дах у квартирі, було дуже вогко. Зараз зробили новеньку покрівлю і, сподіваємося, що цього не буде. Хлопці, які робили дах, молодці. Усе так оперативно виконали».

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!