Час, коли ми їмо, дуже важливий
Науковці з лондонського Kings College й університету São Paulo опублікували у журналі British Journal of Nutrition дослідження. У ньому йдеться, що подальший масштабний аналіз необхідний для встановлення впливу нерегулярного харчування на можливість розвитку діабету другого типу, підвищеного кров’яного тиску й ожиріння.
Автори дослідження ефективності харчування переконані, що час вживання їжі і рекомендації щодо соціалізованого споживання мають бути включені до дієти кожної національної кухні, пише The Independent.
“Здається, є правда у словах “їж сніданок як король, обід як принц і вечерю як жебрак”. Хоча це питання потребує подальших досліджень. Сьогодні люди набагато краще розуміють, що потрібно їсти. Лишається зрозуміти, яка їжа дасть нам найбільше енергії”, – говорить викладачка харчових наук лондонського Kings College доктор Герда Пот.
Джерело life.pravda.com.ua