Чемпіонами України стали двоє боксерів з Кам’янського

Майстри шкіряної рукавички з Кам`янського здобули два чемпіонські титули на юніорському чемпіонаті України з боксу, що проходив у Рівному з 24 вересня по 1 жовтня.

За нагороди на чемпіонаті змагались 360 боксерів 2008-2009 р. н. з багатьох куточків України. У складі збірної команди Дніпропетровської області виступали чотири представники Кам`янської федерації боксу.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

У чвертьфіналі припинили змагання Данило Рохтін (програв майбутньому чемпіону вагової категорії 60 кг), вихованець тренера Андрія Шешурєва з клубу “Ринг” та Ерік Гончаренко, підопічний тренера Івана Карповича, який боксував у ваговій категорії понад 80 кг.

Микита Шаганенко  і Аріна Прищепа, з якими працюють тренери Вадим Хамаза та Геннадій Молоков з ДЮСШ № 1, здобули чемпіонські титули.

Як розповів тренер Вадим Хамаза, його підопічний Микита Шаганенко провів п`ять переможних поєдинків серед боксерів вагою 63 кг.

“Фінальний бій проти Дмитра Лисюка з Житомира для Микити виявився найлегшим. Так сталося, тому що по сітці їм до поєдинку між собою на шляху були боксери різні по силі. А от найважче Шаганенку довелося у півфіналі, коли він дрався з представником Черкащини”, – пояснив В.Хамаза.

Боксери, які стали призерами мають можливість продовжити боротьбу вже у складі збірної України, повідомляє www.poglyad.info.

Фото : з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!