Для мешканця Кривого Рогу літо розпочалося з пограбування та побиття (Фото)

Сьогодні вранці,  о 7-й годині, у Кривому Розі патрульні отримали повідомлення про грабіж на вулиці Лавроненка. За словами заявника, він стояв на одній з зупинок громадського транспорту. До нього підійшли двоє невідомих, побили заявника, забрали мобільний телефон чорного кольору та побігли в сторону вулиці Українська. Повідомляють у прес-службі поліції.

ограбування

Визначивши прикмети нападників, поліцейські поїхали разом з заявником оглянути прилеглу територію, в напрямку якої, зі слів заявника, побігли невідомі. Під час пошуків, на вулиці Каракозова патрульні виявили двох чоловіків, які підходили за орієнтуванням.

Коли особи помітили людей у формі, автомобіль патрульних, то одразу кинулися навтьоки. Обох чоловіків патрульні наздогнали та затримали. Заявник впізнав своїх нападників. Під час поверхневої перевірки, в одного з чоловіків патрульні виявили телефон IPhone 4 чорного кольору. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Криворізького відділу поліції для подальшого розбирання по справі та встановлення обставин.