Дніпропетровщина технічно готова розпочати опалювальний сезон

Усі багатоповерхівки, дитсадки, школи, лікарні, тепломережі та котельні Дніпропетровщини технічно готові розпочати опалювальний сезон. Про це повідомив заступник директора департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації Василь Разводов під час прес-конференції.

«Очільник регіону поставив завдання до 1 вересня підготувати до опалювального сезону соціальну сферу – лікарні, дитячі садки, школи. До 1 жовтня міста та райони мали здати житлову сферу. На сьогодні у нас відставань немає. Дніпропетровщина технічно готова до опалювального сезону. Щойно підпишуть договори на поставку газу, котельні одразу стануть до роботи», – наголосив Василь Разводов.
Він додав, що щойно середньодобова температура сягне 8 градусів та утримуватиметься протягом 3 днів, опалення буде увімкнено. Це може бути як 5 жовтня, так і 1 листопада. Визначеної дати немає.
Дніпропетровщина розпочала готуватися до опалювального сезону цього року одразу по завершенні минулорічного опалювального сезону. За цей час відремонтовано 15,6 тис. багатоповерхівок, 1,5 тис. котельних, 1,8 тис. дахів та більше 3 тис. км тепломереж.

Залишити відповідь