Дніпропетровщина отримала понад 1,5 тис ноутбуків для школярів

Дніпропетровська область отримала понад 1,5 тис нових ноутбуків для школярів Нікопольщини. Гаджети допомагатимуть дітям в онлайн навчанні. Про це повідомили в ОВА. Як відомо, Нікопольський район потерпає від постійних ворожих обстрілів. Й через безпекову ситуацію школярі змушені здобувати знання онлайн. Ноутбуки допоможуть їм під час дистанційки.

Комп’ютери для учнів 5-11 класів ліцеїв та гімназій Нікопольщини – хлопців і дівчат з багатодітних або малозабезпечених родин, переселенців, тих, чиї батьки захищають країну, оселі яких пошкоджені або зруйновані.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Мирівська громада отримала 84 лептопи. Начальниця місцевого відділу освіти, молоді та спорту Юлія Присташ зазначила, що це суттєва кількість.«Відчутна допомога нашим дітям в такий складний час. Адже вони не мають змоги навчатися офлайн. Ворог обстрілює район практично кожного дня. Гатить й по школах», – розповіла Юлія Присташ.

Директорка однієї з Нікопольських гімназій Олена додала, що техніки багато не буває. Отримані девайси розподілять між тими учнями, які їх дійсно потребують.

Загалом у минулому навчальному році регіон отримав понад 14 тис гаджетів: планшетів, хромбуків й ноутбуків. Все завдяки підтримці міжнародних партнерів.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!