До уваги водіїв. На Дніпропетровщині погіршення погодних умов!

 

За інформацією Гідрометцентру на Дніпропетровщині складні погодні умови: дощі, місцями мокрий сніг, на дорогах можлива ожеледиця. Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області.

«Із метою уникнення дорожньо-транспортних пригод та травмування людей переконливо рекомендуємо водіям під час ускладнення погодних умов по можливості утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим хто виїхав бути максимально уважними та обережними за кермом. Неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху, застосовуйте безпечні методи керування транспортними засобами: різко не маневруйте, не гальмуйте, дотримуйтесь достатньої дистанції та користуйтеся ременями безпеки», – йдеться у повідомленні.

Крім того в управлінні наголошують: «Шановні водії та пішоходи, стежте за прогнозами синоптиків, будьте уважними і взаємоввічливими, від вашого виваженого ставлення до безпеки на дорозі та власної поведінки залежить безпека на дорозі, безперешкодний та безпечний рух транспортних засобів».

Фото: dr.ck.ua

Залишити відповідь