Енергоофіси YASNO в Дніпрі відновили очний прийом

У період послаблення карантину очне обслуговування в енергоофісах електропостачальника YASNO на вул. Старокозацька, 34 та пр. Слобожанський, 127Б здійснюється за попередньою реєстрацією.

Попередньо записатися на візит до енергоофісу YASNO клієнти можуть через форму попередньої реєстрації на сайті YASNO або за телефонами:

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !
  • пр. Слобожанский, 127Б: 050-930-99-56, 050-930-99-42;
  • ул. Старокозацкая, 34: 050-335-01-59, 050-335-05-36.

Піклуючись про безпеку і комфорт клієнтів, постачальник закликає дотримуватись правил під час перебування в енергоофісі:

  • вхід у приміщення лише у масках або респіраторах;
  • не більше одного відвідувача на 10 мзали;
  • відстань між відвідувачами під час очікування зовні не менше 1,5 м.

«Більшість питань з електропостачання можна вирішити через дистанційні сервіси YASNO: Особистий кабінет, мобільний додаток Dnipro YASNO, чат-бот у Viber, контакт-центр, сторінку у Facebook. Звертатися особисто до енергоофісів доречно лише у випадках, що потребують оформлення паперових документів», – сказав директор YASNO у Дніпропетровській області Юрій Федько.

Нагадуємо, що з питань якості та надійності електропостачання, стабільності напруги, усунення аварій у мережі, встановлення електролічильників та фіксації їх показань, підключення/відключення від мережі клієнтам слід звертатись до свого оператора системи розподілу.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!