Футболки з принтом: актуальні варіанти та правила поєднання

Вдало підібраний одяг допомагає виразити індивідуальність та заявити про свої погляди на світ. А ще — створює оригінальний, стильний образ. Особливо, якщо йдеться про чоловічі футболки з принтом. У цій статті ми розповімо про найкращі варіанти такого вбрання, розкажемо, де купити футболку чоловічу з принтом, та як обрати її безпомилково.

Які принти актуальні у 2023 році?

Насамперед патріотичні. Чоловічі футболки з українською символікою — на піку популярності. Йдеться як про мінімалістичні принти та написи, так і про повноцінні сюжети, історії на футболках.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Цікаво до створення патріотичного вбрання підходять молоді українські бренди. Зокрема, Авіація Галичини. В колекціях на вас чекають футболки, на створення яких дизайнерів надихнули українські Герої, винахідники, поети та письменники. Тому кожна модель розказує історію, формує цінності.

Ще один цікавий тренд, який залишається актуальним у 2023 році — це family look. Однакові патріотичні футболки для всієї родини — чудовий вибір для свят, фотосесій або просто прогулянок усім разом.

Вибір футболки з принтом: поради

А тепер — про те, як обрати модель футболки та не помилитися. Звертайте увагу на:

  • Якість матеріалу. Вибирайте футболки, які пошиті з натуральної бавовни. Це не тільки забезпечить комфорт під час носіння, але й гарантуватиме збереження зовнішнього вигляду футболки протягом тривалого часу.
  • Розмір та посадка. Важливо підібрати правильний розмір футболки, щоб вона ідеально сиділа на вас. Зверніть увагу на розмірну таблицю виробника та заміряйте свої параметри перед покупкою. Крім того, оберіть таку посадку футболки, яка найкраще підходить вашій фігурі та стилю. Універсальний варіант — це класичний крій.
  • Якість принта. Щоб зображення залишалося яскравим, насиченим протягом тривалого часу, переконайтеся, що воно нанесене професійно. Найкращі технології нанесення — це вишивка або шовкодрук з використанням безпечних, гіпоалергенних фарб.

Колір та особливості зображення — це справа вашого смаку. Головне, щоб футболка подобалась вам, відповідала вашому стилю та легко поєднувалась з рештою гардероба. Універсальними є базові відтінки — білий, коричневий, чорний, сірий. Додати яскравості допоможуть блакитний, червоний та жовтий.

Поєднувати чоловічі футболки з принтом можна з дуже різноманітним вбранням. Вони пасують під шорти та джинси, добре поєднуються з худі на “блискавці”. Прогулянка з друзями, вечірка чи фотосесія — саме патріотична футболка стане найкращим варіантом для кожної з цих подій.

Бажаємо вдалого вибору!

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!