“Гаряче” виховання: поліція відшукала дівчат, яким мати обпікала руки

При спілкуванні з дітьми поліцейські звернули увагу на численні опіки їх ручок. Як пояснили діти, прийомна мати звинуватила їх у крадіжці грошей в школі. Як метод виховання вона вирішила потримати долоні дитячих рук над включеною газовою плитою. Після таких знущань діти були змушені втекти з дому.

6 квітня о 23:20 години до чергової частини П’ятихатського відділення поліції Дніпродзержинського ВП звернулася 46-річна мешканка міста П’ятихатки, яка повідомила, що о 17:40 її прийомні діти – дві дівчинки 9 та 11 років пішли з двору гуляти та до теперішнього часу не повернулися додому.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Вже о 3-ій годині ночі працівники П’ятихатського відділення поліції встановили місцезнаходження малолітніх дівчат – вони переховувались на території покинутого заводу «Сільгосптехніка» в м. П’ятихатки

Під час обстеження дітей в районній лікарні, черговий лікар надав довідку, що 9-річна дівчинка має опік кисті правої руки 2-го ступеню, а 11-річна дівчинка – опіки кистей обох рук 2-го ступеню.

Для надання необхідної медичної допомоги дітей було негайно госпіталізовано до міської лікарні м. Кривий Ріг, де в хірургічному відділенні їм проведено операції на руках.

Виявилося, що в родині виховується ще двоє дівчаток, яких також направили до П’ятихатської центральної районної лікарні на обстеження.

Поліція встановила, що прийомну родину було створено у червні 2015 року. На вихованні в них було 4 прийомні дитини – 11, 12, та двоє 9-річних дівчат.

Відомості за даним фактом були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 127 Кримінального кодексу України (катування), що карається позбавленням волі строком від 2-х до 5 років.

За матеріалами прес-служби ГУНП у Дніпропетровській області.

 

 

 

 

 

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!

Залишити відповідь