Ідеальний декольте: прості рецепти масок для грудей

З настанням теплих днів відкривається сезон відкритого одягу, і зона декольте стає особливо актуальною. Для того, щоб ваша шкіра виглядала привабливо і доглянуто, пропонуємо ряд домашніх масок, які допоможуть зберегти і підтягнути шкіру грудей.

1. Медово-мигдальна маска

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Змішайте мед і мигдальне масло в рівних кількостях. Нанесіть отриману суміш на груди на 20 хвилин, після чого змийте теплою водою. Ця маска не тільки підтягує шкіру, але й ефективно її живить та омолоджує.

2. Маска з редьки

Натерти редьку на дрібній тертці, додати трохи рослинного масла, перемішати та нанести на марлю. Прикладіть марлю до грудей на 15 хвилин, після чого змийте теплою водою. Маска стимулює кровообіг та покращує пружність шкіри.

3. Глина з медом

Змішайте глину і мед у рівних кількостях, нанесіть на тканину і прикладіть до грудей на 20 хвилин. Ця маска відмінно підтягує груди та покращує їх форму.

4. Трав’яна маска

Подрібніть свіжі листя м’яти, меліси, кульбаби та кропиви. Змішайте 1 столову ложку зеленої кашки з сиром та медом. Змийте маску під душем і протріть груди кубиком льоду з відвару трав для додаткового тонізування.

5. Маска з йогурту

Складіть 1 столову ложку йогурту, 1 чайну ложку вітаміну Е в олії та 1 яйце. Нанесіть суміш на груди, злегка помасажуйте та залиште на 20 хвилин. Змийте теплою водою для збереження тонусу шкіри.

6. Відбілюючі маски для грудей

Лимонна маска дуже ефективно відбілює шкіру. Нанесіть жирний крем на шкіру грудей, потім покладіть тонкі скибочки лимона на 10 хвилин. Обережно змийте та протріть шкіру молочком.

Ці прості в приготуванні домашні маски допоможуть вам підтримати.

фото з відкритих джерел

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!