Літні покришки з високою енергоефективністю

Електромобілі стають повсякденністю – все більше водіїв вибирають електрокари і гібриди, оскільки це транспортні засоби нового покоління, які висловлюють сучасну позицію людства в боротьбі за навколишнє середовище. Ось чому все більше автовласників вважають за краще купити гуму Michelin.

Французькі шинники постійно поповнюють свій асортимент шинами, які відповідають сучасним тенденціям і в повній мірі задовольняють вимоги електрокарів. Покришки добре справляються з великою вагою таких машин, а також показують високий рівень паливної економічності, що в даному випадку грає ключову роль. Зокрема, мова про модель Michelin Energy Saver.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Інновації на службі екології

При створенні цієї шини інженери бренду керувалися передовими вимогами ринку. Зокрема, великий акцент був зроблений на скороченні опору коченню, адже саме цей параметр, як відомо, впливає на енергоефективність покришки. Щоб домогтися максимальний показників в цьому параметрі, компанія застосувала технологію EnergySaver Construction. Вона дозволяє скоротити кількість викидів СО2 за рахунок протистояння високих температур і зниження стертості.

Зниженню опору коченню сприяє і продуманий протекторний малюнок. Асиметричне розташування шашок і дренажних каналів підвищує стійкість і ходимість шини в різних умовах. Більш широке і щільне пляма контакту відповідає за рівномірний знос і впевнену керованість шини на будь-яких покриттях, в різних погодних умовах. Нарешті, зниження опору коченню сприяє діоксид кремнію, який у великій кількості присутній в компаунді шини. Вона зберігає необхідний рівень жорсткості навіть при найвищих температурах, разом з тим, еластична поверхня контактної плями ніби обволікає всі нерівності дороги, роблячи рух м’яким і комфортним навіть при русі по неякісним українським дорогам.

Технологічна база покришок для літа

Щоб домогтися стійкості до стирання і довговічності, компанія використовувала технологію maXTouch. За рахунок неї вдається домогтися більш рівномірного навантаження на протектор і збільшити експлуатаційний термін шини.

66a55ef4d04fe.webpШашки асиметричного протектора отримали оптимальне розташування по відношенню один до одного, за рахунок чого шина забезпечує впевнену курсову стійкість, відмінно протистоїть акваплануванню і зберігає маневреність в різних швидкісних режимах. Дренажна система, утворена широкими поздовжніми каналами і цілою мережею різноспрямованих канавок швидко і ефективно виводить вологу з контактної плями, так що покришка зберігає впевнений контакт з трасою навіть при сильних опадах. Шина не спливає і не втрачає управління при проходженні глибоких калюж, що робить її комфортною і безпечною для різних погодних умов. Крім того, структура протектора сприяє більш надійній керованості шини. Покришка миттєво реагує на команди рульового колеса, легко маневрує в транспортному потоці, швидко перебудовується, зберігаючи стабільне положення на трасі.

Особливої уваги заслуговує плечова зона покришки. Тут знаходяться великі протекторний блоки прямокутної форми з динамічними насічками оригінальної геометрії. Вони відповідають за стійкість шини при проходженні поворотів і здійсненні швидкісних маневрів. Крім того, вони мають більш жорстку структуру, що сприяє захисту шини від бічного навантаження і механічних впливів. Для низької якості українських доріг така особливість є найбільш важливою і приваблює водіїв, які бажають придбати продукцію Мішлен.

Ефективність покришки доведена безліччю тестів, який вона пройшла під контролем незалежних експертів. Зокрема, свої випробування Michelin Energy Saver влаштувала Німецька Автомобільна Асоціація, один з найбільш значущих і впливових автомобільних клубів на території ЄС. Згідно з висновками фахівців, модель поєднує в собі передові показники керованості, надійності, довговічності і забезпечує енергоефективність, яка задовольнить запити більшості сучасних електромобілів.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!