Люди навіть на мітинги виходили: на Дніпропетровщині ремонтують проблемну дорогу

У Нікополі капітально відремонтували 2,5 кілометри вулиці Херсонської. Залишилося встановити знаки, нанести розмітку та облаштувати тротуари. Ці роботи підрядник має виконати вже навесні 2020 року. Повідомляють у прес-службі ДніпроОДА.

Слідкуйте за нами в Telegram та Viber !

Дорогу, яка знаходиться на балансі міста, оновили виключно обласним коштом. «Своїми силами місто не могло впоратися з таким ремонтом. Його вартість більша, ніж річний бюджет на потреби ЖКГ Нікополя, – пояснив начальник управління благоустрою та інфраструктури комунального господарства Нікополя Всеволод Зінченко. – Ця дорога дуже важлива і для міста, і для всієї області. Херсонська – частина траси національного значення Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя. Щодня тут проходить до 400 вантажівок та проїжджає 1,5 тис інших машин. При цьому покриття було в жахливому стані ¬– люди навіть на мітинги через це виходили».

Тепер дорога на чотири смуги – із новим асфальтом. За словами директора підрядної організації Тараса Палія, під час ремонту враховували напружений трафік. «Уклали два шари покриття, між ними – георешітку. Якщо перевізники не порушуватимуть ваговий режим, дорога простоїть щонайменше 10 років», – запевнив Тарас Палій.

Цьогоріч на Херсонській мали нанести розмітку, облаштувати дорожні знаки й тротуари. Проте через не налагоджену комунікацію між міською радою Нікополя, підрядником і поліцією роботи до настання холодів виконати не встигли. Їх завершать вже навесні 2020-го.

Більше на нашому каналі в  YouTube, та на сторінках у  Facebook, Instagram!