Масштабний затор на Дніпропетровщині: поліція повідомила причини (Фото)

Вчора на Дніпропетровщині на автомобільній дорозі М- 04 “Знам’янка – Луганськ – Ізварине”, внаслідок значного погіршення погодних умов, тимчасово було ускладнено рух автотранспорту. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції Дніпропетровської області.

Затор виник через те, що водій вантажного автомобіля не впорався із керуванням та виїхав на роздільну смугу. Внаслідок цього тягач з’їхав з дороги, а причеп перекрив рух всім іншим транспортним засобам, які рухалися у попутному із вантажівкою напрямку. За допомогою дорожньої техніки вдалося прибрати вантажний автомобіль та відновити рух. Приблизно в цей самий час з протилежного боку цієї ділянки дороги (зі сторони м. Кривий Ріг) вже водій іншого вантажного автомобіля з напівпричепом, не впорався з керуванням та перегородив дорогу іншим транспортним засобам. Тягач з напівпричепом повернуло на дорозі таким чином, що він не міг продовжити рухатись самостійно. За допомогою узгодженої роботи поліцейських та працівників дорожніх служб області рух автомобілів було відновлено.

Загалом,через снігопади та густий туман, на вказаній ділянці автомобільної дороги сталося п’ять ДТП.

За незадовільне утримання вказаної ділянки вище зазначеної автомобільної дороги було притягнуто до адміністративної відповідальності посадову особу Дніпровської дорожньої експлуатаційної дільниці за частиною 1 статті 140 кодексу України про адміністративні правопорушення “Порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг”.

Управління патрульної поліції вкотре закликає водіїв неухильно дотримуватись правил дорожнього руху, зокрема, безпечної дистанції та швидкісного режиму.