Ми створюємо Демократичну коаліцію задля ефективної та конструктивної роботи депутатів Дніпропетровської облради, – Гліб Пригунов

 

Представники шести політичних партій, що пройшли у Дніпропетровську обласну раду VII скликання,  підписали Коаліційну угоду про створення демократичної більшості. До коаліції увійшли  партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність», політична партія «Укроп», партія «Відродження,»  ВО «Батьківщина», Радикальна партія Олега Ляшка та партія Об’єднання «Самопоміч». Від імені майбутньої депутатської фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Коаліційну угоду підписав депутат облради, керівник секретаріату обласної територіальної організації партії «Солідарність» – БПП», Гліб Пригунов.

IMG_5995

«Підписуючи цю угоду, ми демонструємо, що демократичні політичні сили готові до співпраці. Впевнений, що ця співпраця буде стратегічною. Ми зібралися напередодні першого засідання Дніпропетровської обласної ради нового скликання, щоб знову підкресли: вперше в історії Дніпропетровщини більшість складають представники демократичних сил, та демократичні сили залишаються єдині. До коаліції в Дніпропетровській обласній раді увійшли, як члени політичних партій, що  складають коаліцію у Верховні Раді, так і політичні сили, що не мають свої фракцій в парламенті, але розділяють демократичні принципи роботи. Ми гаранти того, що демократична коаліція буде ефективною та працювати конструктивно», – зазначив у привітальній промові під час брифінгу Гліб Пригунов.

IMG_6014

Також депутат наголосив, що підписана угода є рамкова і що коаліція залишається відкритою для окремих депутатів обласної ради, партії яких не увійшли до коаліції, але вони особисто поділяють демократичні цінності та погляди.

IMG_6029

Нагадаємо, що з ініціативою створити коаліції демократичних сил серед новообраних депутатів місцевих рад виступила партія «СОЛІДАРНІСТЬ» – Блок Петра Порошенка» одразу по завершенню процесу підрахунків голосів. З відповідною заявою до колег з інших політичних сил партія «Солідарність» звернулась в під час підсумкової прес-конференції по результатах місцевих виборів-2015.

Залишити відповідь